Varberg HK

Referat: Lerums BK - Varberg HK

En riktig 5-1:a!!

Femte raka segern!!

Detta referat kommer inte handla så mycket om matchen iisig, för det var ingen match som kommer gå till historien. Utan att säga för mycket så var det svårt att hitta någon nivå på spelet och det blev inget flyt då det var boxplay och powerplay i parti och minut.

Vi pratar innan matchen om att vi gjort relativt mediokra första perioder fram tills ikväll, det visade vi att vi kunde göra idag! Under första 8-9 minuterna fick Varberg knappt låna pucken, det mattades av såklart men vi gör en riktigt bra första period! Vi vinner den med 3-1 och skotten 12-7.

1-0 #17 Bergsman ass #22 Holmqvist
2-1 #11 Wohnerhow ass #20 Perhonen & #16 Janum
3-1 i PP #16 Janum ass #21 Edwinsson & #26 Lindqvist

Andra perioden vinner vi med 1-0 målet görs av #20 Perhonen på assist av #11 Wohnerhow & #29 Liljevald. Skotten vinner vi med 14-5.

Tredje perioden slutar även den 1-0, det sista målet görs i powerplay av #25 Svantesson på assist av #20 Perhonen och #22 Holmqvist. Skotten slutar 17-5.

Matchen slutar alltså 5-1 och vi vinner skotten med 43-17.
Stundtals var det riktigt bra spel från oss, vi dödar även 5 boxplay och har bara släppt 1 mål på närmare 40 minuter i box under de första fem matcherna. Det ger oss en boxplay procent på 94% vilket är riktigt bra!
Vi gör även 2 mål i powerplay och även där har vi fin statestik, 7 mål gjorda på totalt 30 minuter i numerärt överläge. Det ger oss en PP procent på 37%.

Mycket hockey denna veckan, ny match på fredag då vi åker till Hönö för att möta skärgården! Ses där!!